Skip to Main Content »

Gratis levering losgestort
Grootste assortiment
Scherpste prijzen
Beste klantenservice
Snelle, professionele levering

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Bezorgkosten
Losgestorte producten:
  • Gratis bezorging binnen
   1-3 werkdagen
Bags / Houtkisten (per bestelling):
 • Bestellingen t/m 900kg:
  Binnen 3 werkdagen €60,-
  Binnen 2 werkdagen of op een specifiek gekozen werkdag €90,-
 • Bestellingen vanaf 1000kg:
  Binnen 3 werkdagen €70,-
  Binnen 2 werkdagen of op een specifiek gekozen werkdag €90,-
 • Gratis bezorging binnen 3 werkdagen bij bestellingen vanaf €1250

10% korting package deal

Service

Wij zijn u graag van dienst!  

014 - 480238 info@natuursteenbestellen.be 


maandag t/m donderdag
08:00-18:00
vrijdag
08:00-17:00


Informatie
Klantenservice
Contact formulier
Veelgestelde vragen

Gratis grind check

 

Stichting Webshop KeurmerkEMOTA trust mark

Het Keurmerk van Natuursteenbestellen.be

Wij hebben ons aangesloten bij de Stichting Webshop Keurmerk. Dit is sinds 2001 een onafhankelijke brancheorganisatie van winkels die producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden. 

De Stichting Webshop Keurmerk

· Het Webshop keurmerk is een privaatrechtelijk keurmerk. De Stichting Webshop Keurmerk beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels. De bij de Stichting aangesloten webwinkels voeren het logo van het Webshop Keurmerk. Het Keurmerk betekent dat de aangesloten webwinkel tot dat moment zich contractueel heeft vastgelegd tot naleving van deze Keurmerk-code.
· Alle consumenten kunnen ervaringen met transacties bij een Webshop Keurmerk-aanbieder langs elektronische weg melden bij de Stichting Webshop Keurmerk. De aanbieder wordt uitgenodigd om te reageren op de ervaringen van de consument.
· De Stichting Webshop Keurmerk publiceert op zijn website een overzicht van de aanbieders die toestemming van de Stichting Webshop Keurmerk hebben gekregen voor het gebruik van het Keurmerk-logo. Daarbij zorgt het webshop Keurmerk dat in dit overzicht een link geplaatst wordt naar de website van de aanbieder.
· De Stichting Webshop Keurmerk kan een aanvraag voor een Keurmerk-logo weigeren, wanneer de Stichting Webshop Keurmerk van mening is dat acceptatie van de aanbieder in strijd is met de wet en/of deze code.

De aanbieder

De aanbieder mag op geen enkele wijze een band hebben met de keurmerkverlener of keurmerkeigenaar in die zin dat sprake is van enig dienstverband of andere vorm van zeggenschap. Anders dan de jaarlijkse bijdrage worden door de keurmerkverlener of keurmerkeigenaar geen gunsten of andere vormen van mogelijke beïnvloeding geaccepteerd. Alle aanbieders (en potentiële aanbieders ofwel aanvragers) worden op dezelfde wijze behandeld. 
Lees het volledige reglement van het Webshop Keurmerk op de website.

 

Als lid van Webshop Keurmerk zijn wij ook aangesloten bij het Europese Keurmerk voor betrouwbare webshops, EMOTAIn tegenstelling tot andere commerciële keurmerk programma's op de markt, is EMOTA‘s Europese keurmerk onafhankelijk en beheerd door de nationale, non-profit beroepsverenigingen in Europa. Zodoende biedt het een ongevenaard niveau van vertrouwen en garantie aan de consument.

 

Amagard.com Amagard.com

© 2007-2020 Amagard.com (Kranendonk B.V.) Geen van de teksten of foto's op deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Kranendonk B.V. worden gebruikt