Skip to Main Content »

Gratis levering losgestort
Grootste assortiment
Scherpste prijzen
Beste klantenservice
Snelle, professionele levering

Actievoorwaarden Foto-actie 2012-2013

Voor de de foto-actie, welke georganiseerd wordt door Kranendonk B.V. voor de klanten van Natuursteenbestellen.be, gelden enkele actievoorwaarden:

 1. 1. Het minimale aantal ingestuurde foto's voor deelname is 3 stuks.
 2. 2. De deelname aan de wedstrijd impliceert de kostenloze overdracht van alle rechten op de ingestuurde foto's aan Kranendonk B.V.
 3. 3. Bij publicatie van de ingestuurde foto's worden GEEN persoonlijke gegevens vermeld, noch worden Uw persoonlijke gegevens voor andere doeleinden gebruikt dan het contacteren van de winnaar.
 4. 4. De actie geldt niet in combinatie met andere acties.
 5. 5. Uitgesloten van deelname zijn medewerkers van Kranendonk B.V. en hun directe familieleden alsmede eventuele participanten ten aanzien van de betreffende actie (waaronder begrepen adverteerders, sponsors of producenten). 
 6. 6. Kranendonk B.V. behoudt zich het recht voor om een deelnemer te diskwalificeren en/of van deelname uit te sluiten indien de betreffende deelnemer op enige wijze in strijd handelt met deze algemene voorwaarden of anderszins onrechtmatig handelt jegens Kranendonk B.V. of derden.
 7. 7. De prijs is uniek en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar of inwisselbaar.
 8. 8. De winnaar zal in de week na 18 januari 2013 per telefoon bericht ontvangen van de gewonnen prijs op het door de deelnemer opgegeven telefoonnummer. 
 9. 9. De betaling van de te winnen €100 wordt binnen 7 dagen na de uitslag uitbetaald op het door de deelnemer opgegeven rekeningnummer (bij het meedelen van de uitslag zal hiernaar worden gevraagd).
 10. 10. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 11. 11. Door deel te nemen aan de foto-actie van Kranendonk B.V. aanvaardt de deelnemer deze volledige actievoorwaarden.
 12. 12. Op de foto's moet grind of split te zien zijn in een aangelegde tuin, oprit, o.i.d.

 

Eventuele vragen of opmerkingen over de actie of deze algemene voorwaarden? Bel of mail ons.

Amagard.com Amagard.com

© 2007-2018 Amagard.com (Kranendonk B.V.) Geen van de teksten of foto's op deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Kranendonk B.V. worden gebruikt